Bevlogen organisaties

Wil jij wat je doet? En doe je wat je wilt? Helemaal top! Dan heb je een grote voorsprong op het merendeel van onze samenleving. Velen weten echter niet wat ze écht willen, wie ze écht zijn en wat hen écht drijft. Ze doen maar wat. Anderen weten wel dat wat ze momenteel doen, eigenlijk niet is wat ze willen. Iets houdt hen tegen om te veranderen of ze accepteren deze mismatch in de hoop dat tijd een oplossing brengt.

Werken vanuit passie

Ik geloof erin dat wanneer jij doet wat je wilt en werk hebt dat je graag doet en wilt, je niet alleen veel succesvoller bent, maar ook gelukkiger en gezonder. Je werk verschijnt namelijk niet meer als een belasting met alle welvaartsziekten als gevolg, maar als iets waar je met passie, heel veel energie van krijgt.

Wanneer jij doet wat je wil, ben je veel gelukkiger

Mensen in hun kracht

Doen wat je wil vergt de nodige zelfkennis en reflectie. Je kunt namelijk vandaag wel doen wat je wil, maar hoe zit dat morgen? Of volgende maand? Of over twee jaar? Je verandert, komt in nieuwe levensfasen en wellicht veranderen je inzichten, behoeftes en “je wil” met je mee. Plan dus regelmatig een date met de belangrijkste persoon in je leven: JIJ.

Authentiek met jezelf zijn

Leer overwogen “JA!” te zeggen, maar ook overwogen “Nee!”. Er is geen goed of fout, zolang je jezelf maar niet verloochend, voorbij loopt of voor de gek houdt om “de ander” te pleasen.

Krijg je het voor elkaar om de wereld van de wil en de wereld van het doen korter bij elkaar te brengen? Dan ben je trouw(er) aan jezelf en authentiek. En als je dit voor elkaar hebt, ben je in staat je eigen leven te leiden.

DOWNLOAD FACTSHEET

"OWN THE SITUATION"

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de Factsheet gratis in je mailbox.

Meer Artikelen