Als je leven anders loopt dan je voor ogen had, komt het aan op veerkracht, energie en motivatie. Na de constatering van een kwaadaardige tumor in mijn rechterbeen twijfelde ik geen moment en besloot ik mijn onderbeen te laten amputeren. Een onmiskenbaar kantelpunt in mijn leven.

Met Smartbeat wil ik mensen triggeren om bewust te worden van de impact van hun leefstijlkeuzes op hun gezondheid.

Ik leef met mijn hart

Inmiddels heb ik mijn leven volledig omgegooid. Ik leef met mijn hart en ben bewust bezig met mijn voeding, beweging en mentaal en fysiek welbevinden.

Fysiek heb ik afscheid genomen van mijn onderbeen, maar neurologisch en energetisch gezien is mijn onderbeen er nog altijd. Dagelijks, met name ’s avonds in bed, vind mijn onderbeen en voet dat hij wat aandacht verdient en voelt het alsof hij slaapt, hij ijskoud is, of alsof de nagel van mijn dikke teen er langzaam vanaf wordt getrokken.

Fantoomsensaties

Waar ik het eerst ergens wel mooi vond dat mijn voet nog van zich liet horen, merkte ik dat het me steeds meer energie ging kosten. Een aantal maanden geleden was Mevrouw Astrid bij mij, die naast een prachtig geschreven analyse, mij ook een aantal oliën aanbood om mijn lichaam meer tot rust te brengen en wellicht zelfs de fantoomsensaties te verminderen.

Na enkele weken gebruik begon ik aanmerkelijk verschil te merken en nu enkele maanden verder zijn er geregeld nachten dat ik mijn fantoomsensaties niet eens meer waarneem.

Astrid, ik wil jou enorm bedanken voor je mooie geschreven analyse, maar nog veel meer voor het maken van de passende match tussen mij en een aantal van je oliën. Je hebt mij goed weten analyseren en bent zeer vakkundig te werk gegaan, uiteraard op jou eigen Mevrouw Astrid manier, waardoor het lekker laagdrempelig, met humor en enorm vertrouwd voelt.

Ik wil jou dan ook ten zeerste aanbevelen bij eenieder die een soortgelijke ervaring wil ondergaan.

Astrid, ontzettend bedankt!

DOWNLOAD FACTSHEET

"OWN THE SITUATION"

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de Factsheet gratis in je mailbox.

Meer Artikelen