Het pad naar authentiek leiderschap

Als leidinggevende wil je natuurlijk maar een ding: succesvol zijn met je team. Iedere dag weer ben je bezig met het behalen van successen. Wat ik echter tijdens mijn internationale carrière zag is dat we het vaak veel te groot en complex maken. We zijn alsmaar bezig met het behalen van succes, waardoor we onszelf verliezen. We willen van alles, maar voelen geen noodzaak om concrete acties uit te voeren.

Hierdoor verliezen we onze focus en hebben we altijd wel een excuus paraat om iets niet te doen. We verliezen ons gebrek aan verantwoordelijkheid wat het zetten van impactvolle stappen binnen het bedrijf in de weg staat.

Book Paul today Laat je inspireren

Van willen naar doen

Laten we het eens anders doen. Tijdens mijn ‘Executives Mirrors’ ga ik samen met Management Teams (Directie, MT, executives, etc.) in een kleine setting onderzoeken wat jij als leider kunt doen om van 𝘸𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯 naar 𝘥𝘰𝘦𝘯 te gaan. Gedurende dit dagdeel gaan we de diepte in om zo doelgerichte en concrete stappen te zetten. Ik geloof er namelijk in dat wanneer jij doet wat je wil doen, je veel gelukkiger bent.

Word de leider die jij wilt zijn!

Paul Ramakers